Ηλιακό Χωριό ΟΕΚ - Ψήφισμα συμπαράστασης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ

 

Ταχ. Διεύθ. : Σολωμού 60 & Πατησίων 104 32,Αθήνα ■ Τηλ.: 210 5281475 Κιν.: 694 25 59 470 6972692727■ Fax: 210 5226625, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="western">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.URL:www.syoek.gr

ΑΘΗΝΑ 13-03-17

Αρίθμ.Πρωτ.:162

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συμπαραστέκεται στον αγώνα των κατοίκων του Ηλιακού Χωριού για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την θέρμανση των σπιτιών τους και την παροχή του ζεστού νερού και

προτείνει στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ και στο αρμόδιο Υπουργείο να προβούν σε όλες εκείνες τις ενέργειες που η κοινωνική δικαιοσύνη και η Συνταγματική επιταγή της αξιοπρεπούς στέγασης επιβάλλουν.

Να σταματήσουν να αδιαφορούν για τις εργατικές κατοικίες του Ηλιακού Χωριού και να προχωρήσουν, άμεσα στη δημοπράτηση του έργου για τις εκκρεμείς τεχνικές εργασίες.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                                ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Share this article

Συνημμένα αρχεία:

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας
X

Right Click

No right click