Βράβευση Πανευρωπαϊκή και Πανελλήνια για τους σπουδαστές ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2017

 

Πανευρωπαϊκή και Πανελλήνια βράβευση για δύο σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης

 

 

Η Διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, συγχαίρει θερμά τους σπουδαστές Γ΄ εξαμήνου στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης -Αρχιμάγειρας», του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης,Κωνσταντίνο Παππά και Αθανάσιο Αθανασίου που απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στον 10ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης καθώς και στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας “GREEK CHEF 2017”. Συγχαίρει επίσης την Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή και δεσμεύεται ότι θα ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο, αντίστοιχες πρωτοβουλίες και ενέργειες μαθητών, καταρτιζομένων και εκπαιδευτικών, των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κωνσταντίνος Παππάς είχε αποσπάσει το «Αργυρό Μετάλλιο» για τη συμμετοχή του στο 10ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης στην Έκθεση ΔΕΤΡΟΠ που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στις 4 και 5 Μαρτίου 2017. Επίσης μαζί με τον Αθανάσιο Αθανασίου είχαν κερδίσει το τρίτο βραβείο για τις δημιουργίες και παρουσιάσεις δύο συνταγών με τις οποίες συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας “GREEK CHEF 2017”, που είχε διοργανωθεί ανάμεσα σε ιδιωτικά ΙΕΚ και σε ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας στις 27-30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα.

 

 

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας
X

Right Click

No right click